Aukščiau pateikta infografika rodo, kad, stebėtinai, kmynai yra populiariausias prieskonis pasaulyje, o kalendra (arba kalendra) – dažniausiai naudojama žolelė. Europoje ir Afrikoje česnakai yra labiausiai paplitę tarp visų aptariamų patiekalų, o – čia nenuostabu – raudonėliai paplitę Viduržemio jūros regionuose.
Kokia žolelė yra populiariausia?
Savybės: bazilikas yra dažniausiai naudojama žolė JAV. Pipirinis ir švelnaus anyžių skonio itališkas bazilikas yra santykinai saldesnis nei jo violetinis atitikmuo. Saldus žalias bazilikas dažniausiai naudojamas patiekaluose iš Italijos (bazilikų pesto) ir Pietryčių Azijos (žalios vištienos karis), tai įrodo jo universalumą.
Kokios yra 3 įprastos žolelės?
Žolelių soduose, ūkininkų turguose ir maisto prekių parduotuvės produktų koridoriuje įprastos žolelės, tokios kaip čiobreliai, šalavijai, rozmarinai, mėtos, krapai, kalendra ir bazilikas, tapo pagrindiniais visų rūšių tarptautinės virtuvės ingredientais. apimanti Aziją, Afriką, Europą, Karibų jūrą, Šiaurės ir Pietų Ameriką ir …
Kokia žolė yra populiariausia gaminant maistą?
Petražolės gali būti labiausiai paplitusi prieskoninė žolelė. Nenuostabu, kaip lengva juo naudotis. Gana švelnus, lengvai neapsunkina patiekalo, ne tiek, kiek, pavyzdžiui, mėtos.
KOMENTARAI