Keptos įdarytos paprikos su faršu

Keptos įdarytos paprikos su faršu

Kaip pasigaminti žalia-valgiams tinkantį „tuną”
Naminiai Kijevo kotletai su žalumynais
Kaip pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai
Obuolių pyragas pagal J. Ohmaną
Kaip iškepti tobulą obuolių pyragą?

Keptos įdarytos paprikos su faršu tai tikrai skanu, gražu, greita ir labai paprastai paruošiama.

INGREDIENTAI:

[list_style_star]

3-4 raudonos paprikos
500 g faršo
1 svogūnas
1 pakelis virtų ryžių
Prieskoniai mėsai – pagal skonį
200 g fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
Bulvės – pagal norą

[/list_style_star]

 

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Faršą sumaišyti su ryžiais, prieskoniais, svogūnu ir prikimšti į perpjautas ir išskobtas paprikas. Sudėti į skardą. Nuluptas bulves išvolioti majoneze, apibarstyti prieskoniais ir sudėti šalia paprikų, (bulves reiktų pjaustyti smulkiai, arba apvirti prieš dedant). Kepti, 170 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, apie 40 minučių. Baigiant kepti apibarstykite sūriu.

Neradai ko ieškojai?

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0