Kaip gaminti sushi

Kaip gaminti sushi

Japonai teikia išskirtinį dėmesį šviežiausiems produktams. Būtent todėl jų patiekalai dažniausiai būna nerealaus skonio. Sushi - ne išimtis. Šiandien

Kaip pagaminti svogūnų žiedus tešloje
Kaip ir su kuo naudoti indiškus prieskonius
Kaip pagaminti Cappuccino namie
Kaip pasigaminti vištieną su kuskusu

Japonai teikia išskirtinį dėmesį šviežiausiems produktams. Būtent todėl jų patiekalai dažniausiai būna nerealaus skonio. Sushi – ne išimtis. Šiandien jums pateiksime itin paprastą, tačiau be galo skanų sushi gaminimo receptą.

 

 

 

 

 

Jums prireiks:[list_style_star]

  • Medinio padėkliuko (arba specialaus sushių vyniojimo kilimėlio);
  • Dumblių lapų;
  • Trumpagrūdžių japoniškų ryžių;
  • Įdaro (pagal skonį);
  • Wasabi pagardo;
  • Sojos padažo.

[/list_style_star]

 

Gaminimas:

Ištieskite specialų sushių vyniojimo kilimėlį.

kaip-gaminti-sushi1 - Copy

 

 

Ant jo patieskite jūros dumblių lapą.

kaip-gaminti-sushi2 - Copy

Išvirtus specialius japoniškus ryžius sudėkite ant dumblių popieriaus ir tolygiai paskirstykite. Tolimesniajame krašte palikite laisvos vietos !

kaip-gaminti-sushi4 - Copy

Pasirinktus ingridientus ištieskite horizontaliai, per vidurį lapo.

kaip-gaminti-sushi5 - Copy

Pradėkite vynioti: užlenkite jums artimesni kraštą ir sukite kryptimi tolyn nuo savęs.

kaip-gaminti-sushi6 - Copy

kaip-gaminti-sushi7 - Copy

Turėtumėte gauti tokį ar panašų rezultatą:

kaip-gaminti-sushi9

Susuktą ritinėlį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Nedarykite jų per siaurų, kad būtų patogu valgyti pirštais ir ryžiai nebyrėtų.

kaip-gaminti-sushi10

Patiekite sushius ant stalo! Šalia sushių galite padėti indelį su sojos padažu ir wasabi pagardu. Šie padažai padės sustiprinti japonišką skonį.

kaip-gaminti-sushi11

Skanaus!

Keli sushių įdaro receptai jums:

Philadelphia[list_style_star]

  • Kremas Philadelphia;
  • Šviežias agurkas;
  • Krabų lazdelės;
  • Žalia lašiša.

[/list_style_star]

Kiti galimi sushių įdarai[list_style_star]

  • kiaušiniai;
  • avokadas;
  • morka;
  • agurkas;
  • žali svogūnų laiškai;
  • šparagai* (maždaug 5 min nuplikyti verdančiu vandeniu);
  • raudonoji paprika (šviežia arba skrudinta);
  • rūkyta lašiša* (arba bet kokia kitokia sūdyta arba rūkyta žuvis);
  • sojjų daigai arba rukola;
  • baklažano juostelės* (skrudintos ant griliaus, keptos orkaitėje, keptuvėje arba virtos garuose);
  • saldžiųjų bulvių juostelės* (keptos orkaitėje);
  • grybai;
  • tofu juostelės (šviežios arba apkepintos);
  • bet kokie japoniški marinuoti konservuoti produktai*.

[/list_style_star]

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Sandrute 5 m.

    Puiki pamoka su fotkem.

  • DISQUS: 0