Marmurinio šokolado tortas

Marmurinio šokolado tortas

Kaip iškepti labai skanų šokoladinį pyragą
Kaip pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai
Kaip gaminti kibinus – naminių kibinų receptas
Kaip džiovinti grybus
Čili sriubos receptas

Amerikietiško stiliaus Marmurinio šokolado tortas tikrai patiks visiems smaližiams. Tai puikaus skonio, saldus ir skanus tortas-pyragas. Gaminimas jo tikrai nėra sunkus, tad šiandien jį ir gaminsime.

Marmurinio šokolado tortui reikės:

  • 300 g susmulkintų šokoladinių sausainių
  • 100 g sviesto
  • 2 x 250 g Kraft Filadelfijos kreminio sūrio kapoto ir palaikyto kambario temperatūroje
  • 300 ml grietinėlės
  • 1 puodelio cukraus
  • 1 a.b. šaukštelis vanilės ekstrakto
  • 3 L dydžio kiaušiniai
  • 200 g ištirpinto ir atvėsinto baltojo šokolado
  • 200 g ištirpinto ir atvėsinto pieniško šokolado

Marmurinio šokolado torto gaminimas:

Įkaitiname orkaitę iki 160°C . Riebalais ištepkite 22 cm pločio kepimo indą ir uždėkite nelimpantį kepimo popierių. Dėkite šį indą ant kepimo padėklo.

Sudėkite sausainius į maisto kombainą ir gerai sutraiškykite. Tuomet sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išsukite. Supilkite masę į kepimo indą ir paviršių padarykite lygų. Įdėkite į šaldytuvą iki kol vėl jo prisireiks. Išvalykite maisto kombainą.

Sudėkite kreminį sūrį, grietinėlė, cukrų, vanilę ir kiaušinius į maisto kombainą ir sukite kol paliks vientisa masė. Išimkite pusė mišinio ir atidėkite į šalį. Sudėkite pienišką šokoladą į maisto kombainą su puse likusios masės ir sukite kol išsimaišys.

Sudėkite baltą šokoladą į kitą pusę musės ir išmaišykite naudodami plaktuvą.

Supilkite mišinius ant jau paruošto sausainių pagrindo. Kepkite 1 valandą, kol kraštai sukietės, o vidurys bus dar šiek tiek drebantis. Atšaldykite ir tada įdėkite nakčiai į šaldytuvą. Prieš išardydami kepimo indą, šonus gražiai apipjaukite su peiliu. Papuošti galima riešutais ar šokolado drožlėmis.

Skanaus:)

5.0
ĮVERTINIMAS
Skonis
2 user votes x 5.0

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: