Marmurinio šokolado tortas

Marmurinio šokolado tortas

Čenakai su kiauliena
Kaip iškepti tobulą Brownie
Kaip pasigaminti naminės starkos
Močiutės obuolių pyragas
Kaip pagaminti veganiškus TWIX batonėlius

Amerikietiško stiliaus Marmurinio šokolado tortas tikrai patiks visiems smaližiams. Tai puikaus skonio, saldus ir skanus tortas-pyragas. Gaminimas jo tikrai nėra sunkus, tad šiandien jį ir gaminsime.

Marmurinio šokolado tortui reikės:

  • 300 g susmulkintų šokoladinių sausainių
  • 100 g sviesto
  • 2 x 250 g Kraft Filadelfijos kreminio sūrio kapoto ir palaikyto kambario temperatūroje
  • 300 ml grietinėlės
  • 1 puodelio cukraus
  • 1 a.b. šaukštelis vanilės ekstrakto
  • 3 L dydžio kiaušiniai
  • 200 g ištirpinto ir atvėsinto baltojo šokolado
  • 200 g ištirpinto ir atvėsinto pieniško šokolado

Marmurinio šokolado torto gaminimas:

Įkaitiname orkaitę iki 160°C . Riebalais ištepkite 22 cm pločio kepimo indą ir uždėkite nelimpantį kepimo popierių. Dėkite šį indą ant kepimo padėklo.

Sudėkite sausainius į maisto kombainą ir gerai sutraiškykite. Tuomet sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išsukite. Supilkite masę į kepimo indą ir paviršių padarykite lygų. Įdėkite į šaldytuvą iki kol vėl jo prisireiks. Išvalykite maisto kombainą.

Sudėkite kreminį sūrį, grietinėlė, cukrų, vanilę ir kiaušinius į maisto kombainą ir sukite kol paliks vientisa masė. Išimkite pusė mišinio ir atidėkite į šalį. Sudėkite pienišką šokoladą į maisto kombainą su puse likusios masės ir sukite kol išsimaišys.

Sudėkite baltą šokoladą į kitą pusę musės ir išmaišykite naudodami plaktuvą.

Supilkite mišinius ant jau paruošto sausainių pagrindo. Kepkite 1 valandą, kol kraštai sukietės, o vidurys bus dar šiek tiek drebantis. Atšaldykite ir tada įdėkite nakčiai į šaldytuvą. Prieš išardydami kepimo indą, šonus gražiai apipjaukite su peiliu. Papuošti galima riešutais ar šokolado drožlėmis.

Skanaus:)

4.2
OVERALL SCORE
Skonis
4 user votes x 4.0

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: