Kaip gaminti naminius bulvių traškučius

Kaip gaminti naminius bulvių traškučius

Receptas tikrai įdomus, net nepatikėsite kaip jis ruošiamas. Nors bulvių traškučių paprastai neperkame ir stengiamės nevalgyti, tačiau retkarčiais dra

Kaip ir su kuo naudoti indiškus prieskonius
Kaip pasigaminti naminio alaus
Kaip iškepti skanų omletą
Kaip greit nulupti granato vaisių

Receptas tikrai įdomus, net nepatikėsite kaip jis ruošiamas. Nors bulvių traškučių paprastai neperkame ir stengiamės nevalgyti, tačiau retkarčiais draugų kompanijoje su alumi galima pakramsnoti. Receptas unikalus tuo, kad  kepama mikrobangėje krosnelėje. Ir bulvių traškučiams visai nereikia riebalų.

 

 

 
Naminiams bulvių traškučiams prireiks:[list_style_star]

  • kelių plonai pjaustytų bulvių (kuo ploniau, tuo geriau);
  • mylimiausių prieskonių (Mes labiausiai mėgstame tradicinius krapus, česnakinę druską ir čili).

[/list_style_star]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ant kepimo popieriaus (reikalingas, kad bulvės nepriliptų) dedame pjaustytas bulves, apibarstome mėgstamais prieskoniais.

Jei neturite mikrobanginės galima kepti ir gerai įkaitintoje orkaitėje.

Kaip_pasigaminti_naminius_bulviu_traskucius-3

Mikrobangėje aukščiausioje temperatūroje skrudiname kelias minutes, kol tampa traškūs. Štai ir viskas!

Kaip_pasigaminti_naminius_bulviu_traskucius
Recepto privalumai: skonis labai natūralus; traškučiai itin traškūs; kalorijų galima ir neskaičiuoti. Galima eksperimentuoti su įvairiais prieskoniais.
Trūkumai: procesas trunka ilgai (mano patirtis parodė, jog kol kepa vieni traškučiai, senesnieji būna suvalgomi 🙂 ), todėl jei svajojat apie nemažą indą bulvių traškučių, apsišarvuokit kantrybe; mikrobangė gana stipriai aprasoja, todėl tenka priverstinai ją valyti.

 

 

KOMENTARAI

WORDPRESS: 3
  • comment-avatar
    Soni 5 m.

    Man labai skanu su bulvių prieskoniais tiesiog. Šeip tai puikus receptas, be riebalų.

  • comment-avatar
    Xadas 4 m.

    Vau kokie skanus!

  • comment-avatar
    Jenina 4 m.

    Labai lengvai iseina ir labai skanus, galima su kokiais tik norit prieskoniais pasidaryti

  • DISQUS: 0