Kaip gaminti naminius bulvių traškučius

Kaip gaminti naminius bulvių traškučius

Kaip pasigaminti Lazaniją
Kaip tinkamai pusryčiauti? Ką rinktis pusryčiams?
Kaip gaminti cepelinus
Kaip gaminti lavašo suktinikus
Kaip gaminti karštus sumuštinius su kiaušiniu

Receptas tikrai įdomus, net nepatikėsite kaip jis ruošiamas. Nors bulvių traškučių paprastai neperkame ir stengiamės nevalgyti, tačiau retkarčiais draugų kompanijoje su alumi galima pakramsnoti. Receptas unikalus tuo, kad  kepama mikrobangėje krosnelėje. Ir bulvių traškučiams visai nereikia riebalų.

Naminiams bulvių traškučiams prireiks:

  • kelių plonai pjaustytų bulvių (kuo ploniau, tuo geriau);
  • mylimiausių prieskonių (Mes labiausiai mėgstame tradicinius krapus, česnakinę druską ir čili).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ant kepimo popieriaus (reikalingas, kad bulvės nepriliptų) dedame pjaustytas bulves, apibarstome mėgstamais prieskoniais.

Jei neturite mikrobanginės galima kepti ir gerai įkaitintoje orkaitėje.

Kaip_pasigaminti_naminius_bulviu_traskucius-3

Mikrobangėje aukščiausioje temperatūroje skrudiname kelias minutes, kol tampa traškūs. Štai ir viskas!

Kaip_pasigaminti_naminius_bulviu_traskucius
Recepto privalumai: skonis labai natūralus; traškučiai itin traškūs; kalorijų galima ir neskaičiuoti. Galima eksperimentuoti su įvairiais prieskoniais.

Taip pat skaitykite:   Puikus užkandis

Trūkumai: procesas trunka ilgai (mano patirtis parodė, jog kol kepa vieni traškučiai, senesnieji būna suvalgomi 🙂 ), todėl jei svajojat apie nemažą indą bulvių traškučių, apsišarvuokit kantrybe; mikrobangė gana stipriai aprasoja, todėl tenka priverstinai ją valyti.

Neradai ko ieškojai?

KOMENTARAI

WORDPRESS: 3
DISQUS: 0