Cukinijų traškučiai

Cukinijų traškučiai

Kaip ir su kuo naudoti indiškus prieskonius
Kaip iškepti gardžius čeburėkus
Kaip marinuoti agurkus
Kaip greit nulupti granato vaisių
Žiedinių kopūstų salotos

Cukinijų traškučiai tai mano naujas ir skanus užkandis, kuris puikiai tinka naudoti rudenio gerybes iš daržo. Paruošimas tikrai greitas ir lengvas. Šie cukinijų traškučiai puikiai tinka prie alaus ar vyno. Patiks ir draugėms ir vyrui prie krepšinio ar futbolo varžybų.

Cukinijų traškučiams pagaminti reikės:

  • Cukinijos (geriau mažesnės)
  •  1 vnt. Kiaušinis
  • Džiūvesėlių
  • Druskos
  • ČILI pipirų miltelių
  • Česnako miltelių
  • Džiugo sūrio

Taip pat skaitykite: Veganiškas obuolių pyragas

Cukinijų traškučiai gaminimas:

Cukiniją supjaustome grežinėliais. Viename indelyje suplakame kiaušinį. Į kitą indelį beriame džiūvesėlius, prieskonius (galima pagal skonį), Džiugo sūrio (arba galima bus jį užbarstyti tiesiai ant cukinijos). Viską gerai išmaišome. Imame cukinijos grežinėlį, pamirkome kiaušinio plakinyje, o tada apvoliojame džiūvesėlių mišinyje. Dedame į skardą ant kepimo popieriaus, kepame 230 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Patiekiame su majonezu ar bet kokiu mėgstamu padažu.

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: