Cukinijų traškučiai

Cukinijų traškučiai

Kaip ir su kuo naudoti indiškus prieskonius
Vieno kąsnio sumuštiniai
Kaip iškepti avižinius sausainius
Kaip pasigaminti sluoksniuotus ledus
Kaip maitintis karštą vasaros dieną

Cukinijų traškučiai tai mano naujas ir skanus užkandis, kuris puikiai tinka naudoti rudenio gerybes iš daržo. Paruošimas tikrai greitas ir lengvas. Šie cukinijų traškučiai puikiai tinka prie alaus ar vyno. Patiks ir draugėms ir vyrui prie krepšinio ar futbolo varžybų.

Cukinijų traškučiams pagaminti reikės:

  • Cukinijos (geriau mažesnės)
  •  1 vnt. Kiaušinis
  • Džiūvesėlių
  • Druskos
  • ČILI pipirų miltelių
  • Česnako miltelių
  • Džiugo sūrio

Taip pat skaitykite: Veganiškas obuolių pyragas

Cukinijų traškučiai gaminimas:

Cukiniją supjaustome grežinėliais. Viename indelyje suplakame kiaušinį. Į kitą indelį beriame džiūvesėlius, prieskonius (galima pagal skonį), Džiugo sūrio (arba galima bus jį užbarstyti tiesiai ant cukinijos). Viską gerai išmaišome. Imame cukinijos grežinėlį, pamirkome kiaušinio plakinyje, o tada apvoliojame džiūvesėlių mišinyje. Dedame į skardą ant kepimo popieriaus, kepame 230 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Patiekiame su majonezu ar bet kokiu mėgstamu padažu.

Neradai ko ieškojai?

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: