...

Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės tešloje

Močiutės obuolių pyragas
Valgoma ir akimis: kaip paversti maistą ode estetikai?
Čili sriubos receptas
Avinžirniai ypač naudingas produktas
Skaniausi – čirviniai blynai

Šiandien pateikiame Jums puikų užkandį tiek prie alaus, tiek prie vyno, kurį lengvai ir greitai paruošite.

Šiam receptui mums reikės:

Krabų lazdelių –  didelio pakelio, bent 12 vnt.;
2 L dydžio kiaušiniai;
Truputis pieno;
3 valgomieji šaukštai Miltų.
Druskos, krapų ir kitų mėgstamų prieskonių.
Alyvuogių aliejus kepimui.

Krabų lazdelės tešloje – Gaminimas:

Kiaušinius suplakame, įmaišome druską, krapus ir kitus prieskonius. Tuomet į plakinį dedame miltus bei pilame šlakelį pieno visą šią masę gerai išmaišome. Tešla turi būti panaši į blynų ar gali būti ir vos vos tirštesnė.

Į tešlą merkiame krabų lazdeles, kad iš visų pusių pasidengtų tešla ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Krabų lazdeles tešloje galima patiekti su pomidorų ar salsa padažu.

5.0
OVERALL SCORE
Skonis
2 user votes x 5.0

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: