Šis naujas receptas leis jums ir jūsų draugams pasimėgauti puikiomis sūrio spurgytėmis su Jalapenu. Gaminimas šie tiek užtrunka, tačiau skonis viską atperka. Sis užkandis labai tinka draugų kompanijai prie vyno ar alaus. Jei nemėgstate aštriai , bei nemėgstate jalapenų, tai anksčiau jau skelbėme receptą be jalapenų. Tai gi šiandien Jums pateikiame puikaus užkandžio receptą.
Gaminimui mums reikės šių ingridientų [list_style_star]
- 220g kreminio sūrio
- 2 puodeliai tarkuoto sūrio
- 1 puodelis smulkinto jalapeno pipiro
- 1 arb. š. druskos
- 2 puodeliai džiūvėsėlių
- 4 kiaušiniai
- 1 puodelis vandens
- 2 puodeliai aliejaus [/list_style_star]
Gaminimas
[list_style_star]
- Į dubenį sudedame jalapeno pipirus, kreminį sūrį, druską bei tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
- Tuomet, naudodami nedidelį ledų samtelį padarykite iš tešlos nedidelius rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengto paviršiaus.
- Į vieną dubenį suberkite džiūvėsėlius, o į kitame išplakite kiaušinius su vandeniu.
- Imkite kiekvieną rutuliuką ir pamirkykite kiaušinyje, o po to gerai gerai išvoliokite džiūvėsėliuose. Tą patį atlikite su visais gabalėliais.
- Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų
- Dėkite po 1-2 rutuliukus į aliejų ir kepkite (jei jums patogu, galite vienu metu sudėti ir daugiau). Kad kepant sūris neišbėgtų ir išlaikytų apvalią formą, spurgyčių geriau nevartykite pradžioje, o tiesiog šaukštu dailiai apipilkite aliejumi.
- Iškeptas spurgytes dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingus riebalus.
- Patiekti galima su kečupu ar česnakiniu padažu.[/list_style_star]
KOMENTARAI