Kaip iškepti tobulą Brownie

Kaip iškepti tobulą Brownie

Kaip gaminti cepelinus
Kaip pasigaminti šaltibarščius
Kaip skaniai orkaitėje iškepti vištos blauzdeles su bulvėmis
Kaip iškepti Kalėdinius meduolius
Kaip iškepti pyragą su vištiena ir brokoliais

Visi mėgstą šokoladą ir karts nuo karto tikrai smagu pasilepinti puikiais šokoladiniais gaminiais. Šiandien tokį vieną ir parodysime Jums kaip pasigaminti namuose, bei pavaišinti šeimyną ar užsukusius svečius. Šis drėgnas šokoladinis pyragas – brownis tikrai nepaliks abejingų ir patiks visiems, o ir pagaminti ji truks tiek pat kiek ir kitus pyragus.

Šiam puikiam Brownie pyragui Mums reikės:

  • 150 g juodojo šokolado
  • 150 g kvietinių miltų ( naudoju Speltos miltus)
  • 150 g balto cukraus
  • 150 g rudojo cukraus
  • 200 g sviesto
  • 4 vnt L. dydžio kiaušinių
  • 150 g kokybiškos kakavos
  • 1/2 a. šaukštelio druskos
  • šlakelio romo, jei duosite vaikams galite naudoti romo ekstraktą
  • vanilės ekstrakto pagal skonį.
Brownie

Brownie

Nepamirškime pažiūrėti ir kitų kepinių receptų Veganiškas šokoladinis pyragas

Brownie gaminimas

  1. Pirmiausiai įkaitinkite orkaitę iki 180C, kad vėliau nereikėtų laukti, o tuo metu pasiruošite kitus pyrago kepimui reikalingus darbus. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi (aš dėl patogumo naudoju kepimo lapus iš Lidl parduotuvės, nes jie puikiai atitinka mano kepimo formą ir nereikia popieriaus karpyti kaskart).

  2. Į stiklinį indą sudėkite gabalais pjaustytą sviestą ir 100 g laužyto juodojo šokolado. Tuomet dėkite ant didesnio puodo su vandeniu ir šokoladą tirpinkite. Reikia kad šokoladas būtų vienalytė masė, tad maišykite mentele arba rankiniu plakikliu, kol tokia pasidarys. ( ugnies didelės nedarykite, geriau lėčiau tai daryt).

  3. Berkite vanilę, druską, romą, abiejų rūšių cukrus, muškite kiaušinius (svarbu kad sviesto ir šokolado mišinys jau nebūtų karštas) ir viską vėl gerai išsukite (stenkitės sukti taip, kad mažiau papultų oro, daugiau sukamais, o ne plakamais judesiais).

  4. Galiausiai per sietelį išsijokite miltus ir kakavą, vėl viską gerai išsukite iki vientisos masės.

  5. Likusį šokoladą pasmulkinkite ir įmaišykite į tešlą. Ją supilkite į formą ir dėkite į įkaitintą orkaitę 25-30min (jei naudojate didesnę kepimo formą, kepkite dar trumpiau ir nuolat tikrinkite).

  6. Ištraukite iš orkaitės, kai viršus bus sukietėjęs iki traškios plonos plutelės, pajudinus „neliūliuos”, tačiau įkišus pagaliuką turi būti drėgnas ištraukus.

  7. Ištraukus šiek tiek luktelėkit ir tiekit dar šiltą su vaniliniais ledais ar be jų.

    Taip pat skaitykite: Veganiškas obuolių pyragas

    Puikiai tinka pavaišinti svečius ypatingoms progoms, patiks tikrai visiems ir dideliems ir mažiems.

     

3.8
BENDRAS REZULTATAS
Skonis
Paruošimas
7 naudotojas balsai x 3.6

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0