Nesvarbu, kokia gera be butų šeimininkė, jai visada praverčia nauji receptai. Pripažinkime, jog ne visada norisi praleisti ištisas valandas virtuvėje, stengianti pagaminti įmantrų patiekalą. Šioje vietoje derėtų nepamiršti, jog kartais tobulumas atsiskleidžia paprastume. Visa tai pastebėsite šį kartą mūsų pateiktame recepte. Jums parodysime, kaip lengvai paruošti kumpio suktinukus su įdaru. Šis patiekalas gali praversti savaitgalio pusryčiams ar net būti naudojamas kaip šaltas užkandis. Taigi, jei norite išbandyti šį tą naujo, štai ko jums prireiks:
[list_style_star]
- Svogūnų laiškų (pagal skonį);
- Pasirinktos rūšies kumpio;
- Vienos paprikos;
- 2 kiaušinių;
- Sūrio;
- Keksiukų formelių skardos.
[/list_style_star]
Visų pirma reikės paruošti kumpį, į kurį dėsite įdarą. Dažniausiai pirktas pjaustytas kumpis būna apvalus. Taigi, jį galite įpjauti taip, jog tilptų į formos vidų bei uždengtų jos dugną.
Tada susmulkinkite svogūnų laiškus, papriką bei sutarkuokite sūrį. Vėliau išplakite kiaušinius, juos pagardinkite pasirinktais prieskoniais. Į šią masę supilkite anksčiau susmulkintus ingridientus ir viską gerai išmaišykite.
Galiausiai, naudodamiesi šaukštu, masę dėkite į kumpiu išklotą formą ir pašaukite į orkaitę.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 10-12 minučių. Tol, kol kiaušiniai iškeps ir įgaus auksinį atspalvį.
Patiekalą patiekite pagal skonį, rekomenduojama su skrudintos duonos riekele. Skanaus!
KOMENTARAI