Kaip atsikratyti „apelsino žievelės“: 5 veiksmingiausi kovos su celiulitu būdai

Kaip atsikratyti „apelsino žievelės“: 5 veiksmingiausi kovos su celiulitu būdai

Kaip susipinti gėlių vainiką
Kaip susipinti penkių sruogų kasą (video)
Kaip pasidaryti išleistuvių makiažą
Kaip pasidaryti pilingą namuose
Kaip atsikratyti pleiskanų

Tikriausiai nė nereikia pristatyti, kas yra celiulitas: jis „puošia“ daugelio moterų ir keliolikos procentų vyrų odą. Šiandien apstu patarimų, kaip kovoti su celiulitu, tačiau kurie iš jų – išties efektyvūs ir suteikiantys ilgalaikius rezultatus?

  1. Sportas

Celiulitas visų pirma pradeda vystytis mažai sportuojančioms merginoms ir moterims. . Mankštinantis tvirtėja raumenys ir audiniai, tuo pačiu ir deginami riebalai, įskaitant ir celiulitą. Galime rasti daugybę specialių treniruočių programų, padedančių mažinti celiulitą, tačiau jos savaime celiulito nepašalins, tiesiog padės sutvirtinti raumenis. Dar efektyvesnė priemonė kovojant su apelsino žievelės oda – anticeliulitinis masažas.

  1. Sveika mityba

Geriausi celiulito draugai – gazuotieji gėrimai, greitasis maistas, daug konservantų turintys užkandžiai (pavyzdžiui, bulvių traškučiai), druska, kofeinas bei alkoholis. Norint, kad oda būtų lygi ir glotni, reikėtų valgyti daugiau vaisių ir daržovių, liesos mėsos ir žuvies, pieno produktų, viso grūdo dalių produktų bei riešutų. Taip pat labai svarbu gerti pakankamai vandens – apie 2 l kasdien. Vanduo ne tik padeda iš kūno pašalinti toksinus, bet ir iš dalies sumažina apetitą, leidžia odai išlikti stangresnei ir elastingesnei. Beje, vanduo turėtų būti silpnai mineralizuotas, negazuotas, jį reikėtų gerti kambario temperatūros.

  1. Anticeliulitinis masažas

Profesionalus anticeliulitinis masažas padeda natūraliai stimuliuoti ląsteles ir sumažinti riebalinį sluoksnį. Kaip nurodoma svetainėje https://www.skinology.lt/lpg-masazas-anticeliulitinis/ , juosmens apimtis po 12 masažų kurso sumažėja vidutiniškai 5,2 cm, moterys atsikrato apie 2/3 turimo celiulito, oda tampa stangresnė 71 proc. Procedūrų efektyvumą sustiprina sertifikuota profesionali anticeliulitinė kosmetika. Vien veiksmingiausių – LPD masažai, padedantys kovoti su celiulitu ne jokių šalutinių poveikių ar skausmo. Labai dažnai rekomenduojama moterims savarankiškai atlikti savimasažą, tačiau galima ne tik sau padėti, bet ir pakenkti: per silpnas masažas neduos laukiamos naudos, per intensyvus gali sukelti nepageidaujamų komplikacijų, todėl kai atliekama patentuota LPG procedūra, visada pirmiausia ištiriama klienčių sveikata ir būklė.

  1. Kontrastinis dušas

Kovojant su celiulitu, kiekvieną kartą maudantis duše reikėtų naudoti kontrastines sroves, t. y. nuolat kaitalioti tai šiltą, tai šaltą sroves. Tokia paprasta procedūra padeda pagerinti kraujotaką: nupylus sėdmenis, šlaunis, pilvą skirtingos temperatūros srovėmis, audiniuose pradedame justi dilgčiojimą – vadinasi, kontrastinis dušas veiksmingas. Taip pat kontrastinis dušas padeda nuslopinti uždegiminius procesus, stimuliuoja audinius, gerina kraujotaką, stangrina odą. Tai viena iš profilaktinių priemonių siekiant ilgiau išlaikyti anticeliulitinių masažų efektą. Beje, pradėti procedūrą reikia apipilant problemines sritis šiltu vandeniu, užbaigti – šaltu. Po karšto dušo srove galima maudytis kiek ilgiau nei po šalto.

  1. Kūno šveitimas ir įvyniojimai

Kūno šveitimas, kaip ir kontrastinis dušas, aktyvina kraujotaką, be to, padeda pašalinti negyvas odos ląsteles. Anticeliulitiniai įvyniojimai, kurių metu dažniausiai naudojami specialūs kremai ar molis, padeda sumažinti apimtis net 2–3 cm. Ištepus problemines sritis, jos apvyniojamos maistine plėvele ir šiltai laikomos 30–60 min. Internete gausu patarimų, kaip atlikti anticeliulitinius įvyniojimus, tačiau dar didesnį efektą pasieksite pasirinkusios profesionalias procedūras grožio salone.

Tad pirmyn į kovą su apelsino žievele!

KOMENTARAI

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    aparatines kosmetologijos kursai Prieš 2 metai

    tikrai yra labai veiksmingi aparatiniai masažai, limfodrenažai ir t.t. pasidomėkit, derinant sveiką gyvenimo būdą ir naujus išradimus galima pasiekti puikių rezultatų

DISQUS: