Kaip pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai

Kaip pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai

Pasaulyje dau­giau­siai kiau­lie­nos suvalgo kinie­čiai, nors kaip bebūtų mūsų tautiečiai kiauliena ir labai mėgsta. Kiniečiai jos suvalgo daugiau gal

Kaip pagaminti sveikus bananų traškučius vaikams
Kaip pagaminti Rizoto (daugiaryžis) su grybais
Kaip pagaminti kondensuotą pieną namuose
Kaip pagaminti kiaulieną kinietiškai

Pasaulyje dau­giau­siai kiau­lie­nos suvalgo kinie­čiai, nors kaip bebūtų mūsų tautiečiai kiauliena ir labai mėgsta. Kiniečiai jos suvalgo daugiau gal tik dėl to, kad kinie­čiai buvo pir­mieji žmo­nės, kurie pri­jau­kino lau­kinį šerną ir gavo naminę kiaulę. Šian­dien recep­tas, kurį, žinoma, galima pada­ryti kiau­lieną pakei­tus bet kokia kita mėsa. Nors recep­tas pana­šus į sal­dži­a­rūgš­čią kiau­lieną, bet kartu ir kitoks  Man ska­nes­nis šis.

 

Pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai mums reikės:[list_style_arrow]

  • 400 gr. mėsos;
  • 2 v.š. sojos padažo;
  • 3 v.š. miltų;
  • 1 kiau­ši­nis;
    Padažui:
  • 3 skil­tys česnako;
  • 1 svo­gū­nas;
  • 1 sal­džioji paprika;
  • 4 v.š. vandens;
  • 4 v.š. cukraus;
  • 4 v.š. vyno acto;
  • 4 v.š. sojos padažo.  [/list_style_arrow]

Paste­bė­kit kaip lengva pasi­ga­minti padažą

Supjaus­tom mėsą, sude­dam į dube­nėlį, kur supi­lam sojos padažą, gerai išplaktą kiau­ši­nio bal­tymą (trynį uždė­kite ant karštų ryžių), miltus.

traski-kiauliena-kinietiskai-1

traski-kiauliena-kinietiskai-2

Gerai išmai­šome, galima kokį pus­va­landį pama­ri­nuoti, o galima ir ne.  Kepam mėsą dali­mis, kad gaba­liu­kai nesuliptų.

Supjaus­tom čes­naką, sogūną, papriką ir pake­pam ant šla­ke­lio aliejaus.

traski-kiauliena-kinietiskai-3

Supi­lam visus liku­sius ingri­di­en­tus ir pakai­ti­nam kol pada­žas pra­dės tirš­tėti. Jei norite tirš­čiau, įpil­kite dar vieną šaukštą van­dens sumai­šytu su mil­tais. Bebai­giant padažą sude­dam mėsą ir viską gerai išmaišome.

traski-kiauliena-kinietiskai

Val­gome su ryžiais su kiau­ši­niu ir paga­liu­kais.

Ši por­cija skirta dviems.

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0