Kaip pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai

Kaip pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai

Kaip pagaminti gerus macaroons namuose
Kaip pagaminti sveikus bananų traškučius vaikams
Skaniausi – čirviniai blynai
Kaip paruošti pasakiškai skanius mėsos kotletukus mažyliams
Kaip pasigaminti žalia-valgiams tinkantį „tuną”

Pasaulyje dau­giau­siai kiau­lie­nos suvalgo kinie­čiai, nors kaip bebūtų mūsų tautiečiai kiauliena ir labai mėgsta. Kiniečiai jos suvalgo daugiau gal tik dėl to, kad kinie­čiai buvo pir­mieji žmo­nės, kurie pri­jau­kino lau­kinį šerną ir gavo naminę kiaulę. Šian­dien recep­tas, kurį, žinoma, galima pada­ryti kiau­lieną pakei­tus bet kokia kita mėsa. Nors recep­tas pana­šus į sal­dži­a­rūgš­čią kiau­lieną, bet kartu ir kitoks  Man ska­nes­nis šis.

 

Pagaminti traškią kiaulieną kinietiškai mums reikės:[list_style_arrow]

  • 400 gr. mėsos;
  • 2 v.š. sojos padažo;
  • 3 v.š. miltų;
  • 1 kiau­ši­nis;
    Padažui:
  • 3 skil­tys česnako;
  • 1 svo­gū­nas;
  • 1 sal­džioji paprika;
  • 4 v.š. vandens;
  • 4 v.š. cukraus;
  • 4 v.š. vyno acto;
  • 4 v.š. sojos padažo.  [/list_style_arrow]

Paste­bė­kit kaip lengva pasi­ga­minti padažą

Supjaus­tom mėsą, sude­dam į dube­nėlį, kur supi­lam sojos padažą, gerai išplaktą kiau­ši­nio bal­tymą (trynį uždė­kite ant karštų ryžių), miltus.

traski-kiauliena-kinietiskai-1 traski-kiauliena-kinietiskai-2

Gerai išmai­šome, galima kokį pus­va­landį pama­ri­nuoti, o galima ir ne.  Kepam mėsą dali­mis, kad gaba­liu­kai nesuliptų.

Supjaus­tom čes­naką, sogūną, papriką ir pake­pam ant šla­ke­lio aliejaus.

traski-kiauliena-kinietiskai-3

Supi­lam visus liku­sius ingri­di­en­tus ir pakai­ti­nam kol pada­žas pra­dės tirš­tėti. Jei norite tirš­čiau, įpil­kite dar vieną šaukštą van­dens sumai­šytu su mil­tais. Bebai­giant padažą sude­dam mėsą ir viską gerai išmaišome.

traski-kiauliena-kinietiskai

Val­gome su ryžiais su kiau­ši­niu ir paga­liu­kais.

Ši por­cija skirta dviems.

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0