Kas yra mini paskola ir kaip ją gauti?

Kas yra mini paskola ir kaip ją gauti?

Teleloto Bilietų Tikrinimas – Vikingų loto ir EuroJackpot Bilietų Tikrinimas
Televizija internetu – nemokami ir mokami kanalai
Kaip užblokuoti Facebook app ( zynga poker, Candy Crush Saga)
Kaip sukurti patrauklų ir paduoti padedantį skelbimą?
Kaip naudotis TransferGo paslaugomis

Gyvenime būna nedaug situacijų, kuomet reikalinga didelės vertės paskola. Dažniausiai reikia nedidelės sumos paskolos, kartais užtenka mini kredito. Mini paskolos internetu nėra dažnai sutinkamas terminas, tačiau didelė dalis suteikiamų paskolų internetu yra būtent mini paskolos. Todėl pabandysime trumpai aptarti kas tai ir kaip gauti mini paskolą internetu?

Kas yra mini paskola internetu?

Pagal apibrėžimą, mini paskola internetu yra nedidelės vertės paskola suteikiama naudojantis paraiškos formomis internete. Arba kitaip tariant, tai nedidelės vertės paskola internetu.

Nedidelė vertė yra sąlyginis ir abstraktus terminas, tačiau pagal nerašytas taisykles, tai sumos iki tūkstančio eurų. Paprastai kreditoriai teikia įvairių dydžių paskolas, kai kurie net iki keliasdešimt tūkstančių ir jų tikrai nepavadinsime „mini“. Pačios mažiausios paskolos sumos ir yra dažniausiai vadinamos mini paskolomis.

Kadangi pačios paskolos suma yra nedidelė, tuomet ir paskolos gražinimo terminas yra neilgas, dažniausiai iki metų laiko arba tik keli mėnesiai.

Mini paskolos internetu yra suteikiamos tų pačių visiems gerai žinomų kreditorių, greičiausiai net nėra kreditoriaus, kuris suteiktų išskirtinai tik mini paskolas.

Šis terminas nėra naudojamas plačiai, dažniausiai apsiribojama tik paskolos internetu, greitieji kreditai ir panašiais terminais.

Nedidelė paskolos suma – ne priežastis imti impulsyviai

Viena iš dažnai pasitaikančių klaidų imant bet kokio dydžio paskolą – impulsyvumas ir neapgalvojimas. Su mini paskolomis tai netgi dažniau pasitaiko. Žmonėms atrodo, jog maža suma – maža bėda. Tačiau neatlikus „namų darbų“, net ir mini paskola internetu gali virsti tikra kančia piniginei.

Net ir imant nedidelės vertės paskolą, reikia pradėti nuo paskolų palyginimo. Specialiuose palyginimo portaluose, pateikite pageidaujamos paskolos sumą bei pageidaujamą paskolos gražinimo terminą. Vos per kelias sekundes ekrane pamatysite visus kreditorius, kurie gali suteikti tokio dydžio paskolą bei, svarbiausia, kiek tai jums kainuos. Matysite ne tik orientacines palūkanų normas, bet ir administravimo mokesčius ir gautinę paskolos gražinimo sumą. Pastaroji yra svarbiausia. Jūs privalote matyti kokią paskolos sumą turėsite gražinti, nes ji akivaizdžiai rodo, kiek jums šis malonumas kainuos.

Paskolų palyginimas imant mini paskolą nieko nekainuoja, trunka išties vos kelias sekundes, tačiau suteikia galimybę išanalizuoti pasiūlymus ir pasirinkti pigiausią bei optimaliausią pasiūlymą.

Ką daryti norint gauti mini paskolą internetu?

Mini paskolos internetu gavimo procedūra niekuo nesiskiria nuo įprastų greitųjų kreditų.

Mini paskolą gali gauti asmenys atitinkantys šiuos reikalavimus:

  • Pilnametis LR pilietis arba turintis leidimą nuolat gyventi Lietuvoje;
  • Žmogus turintis nuolatinį darbą ir paskutinėje darbovietėje išdirbęs mažiausiai 6 mėnesius;
  • Pageidaujama paskolos suma ir iš to kilę finansiniai įsipareigojimai neturi viršyti 40 proc. pajamų;
  • Žmogus negali turėti nepadengtų įsiskolinimų;
  • Paskolos gavėjo kredito reitingas turi būti pakankamai aukštas, o kredito istorija gera.

Atitinkant šiuos reikalavimus galima tikėtis gauti paskolą. Tačiau norint ne tik svajoti, bet ir realiai gauti mini paskolą, reikia pateikti paraišką. Žinoma, pirmiau atlikus paiešką ir pasinaudojus paskolų palyginimo funkcija.

Paraiška – tai forma internete, kur pateikiate savo asmens duomenis, patvirtinate tapatybę (tai reikalinga norint kreditoriams matyti jūsų kredito reitingą), pasirenkate pageidaujamą paskolos sumą ir gražinimo terminą. Jei visi duomenys teisingi, paraiška pateikta kreditoriaus darbo valandomis, paskolos paraiška peržiūrima ir patvirtinama (arba atmetama). Tai paprastai trunka 10-20 minučių.

Ir pabaigai, svarbiausia gerai įvertinkite kokio dydžio paskolos jums reikia ir neimkite didesnės vien todėl, kad galite. Skolinkitės atsakingai!

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: