Kaip gaminti aguonpienį

Kaip gaminti aguonpienį

Naminiai Kijevo kotletai su žalumynais
Obuolių pyragas pagal J. Ohmaną
Kaip pasigaminti GHEE (GHI) sviestą
Kaip iškepti skanų omletą
Makaronai su faršu

Kalėdos be gardžių kūčiukų bei aguonpienio nebūtų tokios smagios. Tai yra pagrindiniai patiekalai, sukuriantys šventišką nuotaiką, tad net neabejokite, jog jie turės atsidurti ant jūsų šventinio stalo. Kaip iškepti kūčiukus jau rašėme, tad šį kartą jūsų laukia aguonpienio receptas. Tenka pripažinti, jog jį dažniausiai gauname iš tėvų ar senelių, kurie savo išmanumu mus džiugina jau ne vienerius metus. Visgi, jei šiais metasi norite išbandyti šį tą naujo ir kurti savo šeimos tradicijas, šis receptas padės pasiekti norimus rezultatus. Taigi, štai receptas, kaip gaminti aguonpienį.

Jums prireiks: [list_style_star]

  • 1 stiklinės aguonų;
  • 2 litrų vandens;
  • Cukraus (pagal skonį).

[/list_style_star]

Procesas: Aguonas nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite pabringti. Tada nupilkite vandenį ir kelis kartus sumalkite aguonas su mėsmale, naudokite smulkius peiliukus. Vietoje mėsmalės galima naudoti ir grūstuvę. Tada susmulkintas aguonas reikia užpilti atvėsusiu užvirintu vandeniu ir pasaldinti cukrumi. Aguonpienis turi nusistovėti, o tam, jog nesugestų, turėtų būti laikomas šaltai. Jei mėgstate išbrinkusius kūčiukus, juos į aguonpienį galite sumerkti Kūčių rytą, tačiau tie, kas mėgsta šiek tiek pakramtyti, turėtų kūčiukus sumerkti prieš pat valgymą.

Skanaus!

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0