Navitel G550 Moto – puikus navigatorius

Navitel G550 Moto – puikus navigatorius

Navitel T500 – ne tik planšetinis kompiuteris
Siurblys – robotas: ILIFE V5S Pro | Apžvalga
OnePlus 7T telefono apžvalga
Gearvita.com – apžvalga, atsiliepimai
Kaip išrinkti dovaną sportuojančiam vyrui?

Navitel kompanija plačiai žinoma dėl savo detalių žemėlapių. Šiandien mes Jums pristatysime dar vieną Navitel gaminį, tai navigatorius skirtas tiek automobiliams, tiek motociklų gerbėjams, nes turi visus jiems reikalingus pajungimus ir laikiklius. Navitel kaip visada sugeba už labai puiki1 kainą pagaminti tikrai gerus GPS navigatorius, šio modelio G550 moto kaina prasideda nuo 139eur. O moto vasaros sezonas jau prasidėjo, tad jei ruošiatės keliauti, būtinai pasidomėkite Navitel įrenginiais.

O puiki žinia visiems norintiems tokį įrenginį turėti ta, kad galėsite jį laimėti, sudalyvavę žaidime Facebook Zinaukaip.lt paskyroje.

NavitelG550 - ZinauKaip.lt

Mūsų bandytas Navitel G550 Moto prietaisas turi 4.3 colių įstrižainės liečiamąjį ekraną. Navitel G550 Moto naudoja pačių gamintojų sukurtą programinę įrangą, bei žemėlapius ( visa Europa, Baltarusija, Kazachstanas, Rusija ir Ukraina). Kuriuos galite, bet kada nemokamai atsinaujinti, pasinaudoję kompiuteriu, tai padaryti tikrai paprasta. Visus reikalingus failus rasime gamintojo svetainėje. Joje teks prisiregistruoti, nurodant įrenginio komplekte esantį programinės įrangos kodą. Parsisiuntę naujus failus prijungsime navigatorių prie kompiuterio laidu ir tiesiog perkelsime duomenis į vidinę atmintį. Žemėlapių atnaujinimas galioja visam gyvenimui nemokamai.

Parenkamiems kelionės maršrutams neturėjome jokių priekaištų. Valdyti navigatorių išties patogu, neveltui jis skirtas motociklininkams. Tačiau mes rekomenduojame, kelionės tikslą nustatyti iš anksto, kad kelyje nesukelti pavojingų situacijų sau ir kitiems. Vairavimo metu vairuotojas mato visą svarbiausią informaciją: greitį, atstumą, numatomą kelionės trukmę ir atvykimo laiką bei nuotolį iki artimiausio posūkio ar manevro. Navigatoriaus ekrane maršrutas atvaizduojamas aiškiai dėka kokybiško ekrano, reikia paminėti ir tai kad navigatorius atsparus vandeniui, todėl nereikės jo slėpti pasirodžius lietui.

Navitel G550 Moto komplektas:

  • Motociklinis įkroviklis
  • Automobilinis įkroviklis
  • Doko stotelė
  • Laikiklis tvirtinimui prie motociklo
  • Automobilinis laikiklis
  • USB kabelis
  • Vartotojo vadovas

Navitel g550 moto zinaukaip komplektas - ZinauKaip.lt

Navitel G550 techninė specifikacija:

Ekrano įstrižainė: 4.3 colio
Ekrano raiška: 480 x 272 px
Procesorius: ARM Cortex-A7
Procesoriaus dažnis: 800 MHz
Kalbos: Anglų, Rusų, Lietuvių ir kitos visos Europos
Žemėlapiai: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Cyprus, Czech Republic, Croatia, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Isle of Man, Italy, Kazakhstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Ukraine, United Kingdom, Vatican City State.
Vidinė atmintis: 8 GB
Atminties kortelių palaikymas: microSD, micro SDHC
Didžiausia atminties kortelės talpa: 32 GB
Akumuliatoriaus talpa: 1500 mAh
Atsparumas vandeniui: IP-67

KOMENTARAI

WORDPRESS: 0
DISQUS: