Kategorija: Kulinarija

1 2 3 9 10 / 84 Straipsnių
Pankolis – nauda žmogaus organizmui

Pankolis – nauda žmogaus organizmui

Pankolis - daugeliui mūsų nelabai pažįstamas augalas, atkeliaujantis i ...
Veganiškas užkandis – sumuštinis su avokadu ir pomidoru

Veganiškas užkandis – sumuštinis su avokadu ir pomidoru

Taip jau nutinka, jog kartais tiesiog norisi užkandžio, nesulaukus pie ...
Veganiškas tortas be cukraus ir glitimo

Veganiškas tortas be cukraus ir glitimo

Jei domitės sveika mityba, greičiausiai jau pastebėjote, jog atrasti s ...
Avokadas – auginimas, naudojimas ir nauda organizmui

Avokadas – auginimas, naudojimas ir nauda organizmui

Avokadas - tai nei daržovė, nei vaisius, Avokadas yra uoga,  daugi ...
Kaip paruošti gilių kavą

Kaip paruošti gilių kavą

Šiais laikais visko galima nusipirkti, net ir jau paruoštos gilių kavo ...
Japoniški baklažanai su miso padažu

Japoniški baklažanai su miso padažu

Šiandien gaminsime nuostabius japoniškus baklažanus su miso padažu. Ja ...
Saldžioji bulvė – auginimas, maistinės savybės – receptai

Saldžioji bulvė – auginimas, maistinės savybės – receptai

Nuo seno auginamo batato, dar vadinamo saldžiąja bulve, tėvynė yra Cen ...
Kaip vartoti ir kuo naudinga – Ciberžolė

Kaip vartoti ir kuo naudinga – Ciberžolė

Ciberžolė yra vienas iš seniausiai žinomų naudingiausių prieskonių, ta ...
Cinamonas – jo vartojimas ir nauda žmogaus organizmui

Cinamonas – jo vartojimas ir nauda žmogaus organizmui

Cinamonas – prieskonis, gaunamas iš to paties pavadinimo medžių vidinė ...
Kaip vartoti Goji uogas

Kaip vartoti Goji uogas

Goji, arba godži, uogų naudingosios savybės itin išgirtos, tačiau tikr ...
1 2 3 9 10 / 84 Straipsnių